Prijsopgave Verdelers Kleurstalen

Achterwand keuken

Perfect op maat, betekent ook écht perfect op maat

De achterwand voor uw keuken kan met groot gemak worden ingepast. De Bokmerk wandbekleding kan namelijk in vrijwel iedere bestaande keukenopstelling worden aangebracht. De Bokmerk wandbekleding heeft altijd een dikte van 3 mm en past daardoor perfect over uw tegel- of glaswand. Ook is het mogelijk de Bokmerk wandbekleding op schoon metsel- of stucwerk aan te brengen. Bij de montage wordt er gebruik gemaakt van verlijming, waardoor er niets meer van de bestaande situatie zichtbaar blijft. De dikte van 3 mm zorgt voor minimaal verlies van uw werkruimte. Zo is bij Bokmerk perfect op maat, ook écht perfect op maat.

‘Binnen vier weken realiseren wij een nieuwe uitstraling van uw bestaande keuken.’

Tot op de millimeter nauwkeurig

Het inmeten van uw achterwand is een precies stukje werk, waar uw keukenspecialist zich wel raad mee weet. Bokmerk werkt samen met speciaalzaken, die het proces van de inmeting tot de plaatsing perfect kunnen afhandelen. Uw achterwand wordt, na de inmeting, door onze lasersnijder tot op de tiende millimeter op maat gesneden, alvorens deze door Bokmerk in uw gewenste kleur word gecoat. Hierdoor krijgen zelfs de zijkanten de gewenste kleur. Na de productie kan uw achterwand worden geplaatst. Binnen vier weken heeft uw keuken een volledig nieuwe achterwand, voorzien van uw gewenste kleur en met alle Bokmerk gebruiksvriendelijke eigenschappen.

Hitte- en vochtbestendig, kras-, slag- en zeer slijtvast

De praktische wandbekleding van Bokmerk is bijzonder hittebestendig. Temperaturen tot 150 graden Celsius hebben geen enkele invloed op de wandbekleding. Vocht krijgt evenmin de kans. Door de sterke teflon coating van de aluminium wand is deze volledig tegen vocht beschermd. Daarnaast is de Bokmerk wandbekleding ook nog eens kras-, slag- en zeer slijtvast. Dit maakt de kans op ‘gebruikersschade’ minimaal.

Een prijs die elke vergelijking kan doorstaan

Bokmerk wandbekleding is door deze unieke eigenschappen perfect voor gebruik in uw keuken. Dit alles voor een prijs die elke vergelijking kan doorstaan. Voor een achterwand van 2,50 meter lang en 50 centimeter hoog, zou de kostprijs onder de 475 euro liggen.

Prijsopgave kleurmogelijkheden

Stel uw vraag aan Bokmerk België

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

+316 - 52 54 64 04

Prijsopgave

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact