Prijsopgave Verdelers Kleurstalen

Praktische wandbekleding voor uw keuken en badkamer

Over Bokmerk Belgiƫ

De firma Bokmerk is in 2010 opgericht door Marcel Bok. Door zijn jarenlange ervaring met staal- en aluminiumcoating heeft hij een aluminium achterwand met beschermende coating bedacht als de praktische oplossing voor wandbekleding van uw keuken en badkamer. Bokmerk wandbekleding voor uw keuken of badkamer is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in elke kleur verkrijgbaar!

Bokmerk Achterwanden sinds 2015 ook in België

Door het succes in Nederland is sinds 2015 Bokmerk wandbekleding ook te verkrijgen in België. Op dit moment werkt Bokmerk België samen met meer dan 160 verdelers waar u ons innovatieve product in al meer dan 40 toonzalen met toonzaalwand kunt bezichtigen. Bij de overige verdelers van Bokmerk wandbekleding, kunt u de Bokmerk kleursamples bekijken en al deze speciaalzaken kunnen u de grote voordelen van de Bokmerk wandbekleding haarfijn uitleggen.

‘Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in elke kleur verkrijgbaar!’

Bokmerk: Innovatieve wandbekleding

Bokmerk is de enige producent ter wereld van deze gebruiksvriendelijke wandbekleding, welke speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in uw keuken of sanitaire ruimten. Dankzij ons innovatieve productieproces krijgt de wandbekleding unieke en gebruiksvriendelijke eigenschappen. De Bokmerk coating – in elke denkbare kleur – zijn niet alleen onderhoudsarm en hittebestendig, maar ook slag, kras- en zeer slijtvast. Met de Bokmerk wandbekleding creëert u voor uw keuken of badkamer perfect de juiste sfeer.

De wandbekleding van Bokmerk geven elke ruimte de juiste uitstraling

De wandbekleding van Bokmerk zijn perfect geschikt voor gebruik in uw badkamer, keuken of toiletruimten. Douchebakken, badkamerwanden, keukenwanden, toiletruimtes, vensterbanken en planchets. In alle ruimtes waar water een rol speelt, geeft de wandbekleding van Bokmerk de ruimte extra cachet. Geen voegen- of naden, wandcontactdozen en hoeken worden perfect afgewerkt. De Bokmerk wandbekleding is altijd perfect op maat gemaakt!

Prijsopgave

De voordelen van Bokmerk wandbekleding

  • Hittebestendig
  • Kras, slag en zeer slijtvast
  • Fingerprint proof
  • Lengte tot 6 meter
  • Meer dan 200 kleuren
  • Geen voegen en naden
  • Streeploos schoon te maken

Prijsopgave

Stel uw vraag aan Bokmerk Belgiƫ

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

+316 - 52 54 64 04

Prijsopgave

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact