Prijsopgave Verdelers Kleurstalen

Badkamerwanden

Tien jaar garantie, zelfs op kleurbehoud!

Welke kleur u ook wenst, alle Bokmerk wandbekleding hebben dezelfde unieke en bijzondere eigenschappen. Het nano-effect van de Bokmerk coating, geeft zelfs kalk geen kans. De Bokmerk wandbekleding zal altijd even mooi en stijlvol blijven. Vandaar dat Bokmerk zijn wandbekleding een garantie meegeeft van maar liefst tien jaar, zelfs op kleurbehoud! Om deze garantie te kunnen waarborgen brengt Bokmerk een extra epoxy coating, tussen het aluminium en de teflon coating aan, zodat de Bokmerk badkamerwanden extra beschermt zijn tegen het extreem vochtige klimaat in uw badkamer.

‘Kalk- en schimmel krijgen in uw badkamer geen kans dankzij de Bokmerk wandbekleding.’

Weg met de schimmel in uw voegen

Evenals de Bokmerk keukenwanden worden de wanden voor uw badkamerwand uit één stuk geproduceerd. Een Bokmerk badkamerwand wordt op dezelfde wijze geplaatst als een keukenwand. Zo kan de badkamerwand dus gewoon over de bestaande tegelwand worden geplaatst. Door deze werkwijze neemt de Bokmerk wandbekleding u een hoop sloopzorgen uit handen. Door de wand uit één stuk op maat te maken, neemt de Bokmerk wandbekleding u ook de zorgen van schimmel in de voegen uit handen. Op deze manier word het kuizen van uw badkamer wel heel erg makkelijk.

Eindeloze mogelijkheden voor uw sanitaire ruimtes

Met de Bokmerk wandbekleding zijn de mogelijkheden eindeloos. Eén badkamerwand in één kleur? Meerdere wanden in verschillende kleuren? Uw wensen worden door Bokmerk gerealiseerd. Uitsparingen ten behoeve van kranen, lavabo’s, spiegels, lave-mains en zelfs ten behoeve van uw wandtoilet, zijn geen enkel probleem. Op deze manier werkt Bokmerk van harte mee om uw droombadkamer te realiseren. Dit alles voor een prijs die elke vergelijking kan doorstaan. Voor een Bokmerk badkamerwand van 1,50 meter breed en 3 meter hoog, zou de kostprijs onder de 1100 euro liggen.

Prijsopgave

TOILET & BADKAMERWANDEN IN BEELD:

Stel uw vraag aan Bokmerk Belgiƫ

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

+316 - 52 54 64 04

Prijsopgave

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact